Club Martina, Ibiza

Club Martina is één van de nieuwste clubs van Ibiza, gelegen in Playa d'en Bossa. Pas in 2008 kreeg het huidige discotheek Martina haar naam. Binnen het uitgaansleven op Ibiza had zijn voorganger de Garbi Discotheek al enige naam verworven. De eerste stappen naar het uitgaan werden door 14 en 15 jarigen gemaakt in de Garbi Discotheek. Inmiddels is niet alleen de naam van de club veranderd, maar heeft Club Martina een totale facelift ondergaan. Club Martina is gemoderniseerd, gerestyled en ook ouderen vinden hun weg naar Club Martina Ibiza. Club Martina kan 1000 bezoekers herbergen en timmert duidelijk aan de weg, getuige de transformatie van de club, maar ook de DJ’s line-up.

The Zoo Project in Club Gala Night, Ibiza

DJ’s en feesten in Club Martina Ibiza

Om je te kunnen onderscheiden op een feest eiland als Ibiza moet je als nieuwe club wel iets heel bijzonders doen. Dat is dan ook exact wat Club Martina heeft gedaan. Op woensdagavond was het feest 5ive gedurende het zomerseizoen 2009 een waar succes. Club Martina had DJ’s gecontracteerd, die op geen enkele ander club op Ibiza hadden misstaan. DJ’s als DJ Hell, Hernan Cattaneo, Guy J, X-Press 2, Radio Slave, Funkagenda, Dave Clarke, Mr. Bosco, Michel de Hey en Troy Pierce zorgden voor de muziek tijdens het 5ive feest op woensdagavond in Club Martina. Vooral het binnenhalen van Radio Slave mag als prestatie van formaat worden gezien. In Club Martina werd in de zomer elke dinsdag ook gay feest gehouden, genaamd Scandal.

Bezoekers en publiek Club Martina Ibiza.

Hoewel het voormalige Discotheek Garbi een erg jong publiek aantrok is Club Martina in 2009 in geslaagd een ouder publiek aan te trekken. In de eerste plaats zorgde Club Martina voor een stijlvollere uitstraling en ten tweede voor bekende en grote DJ’s en daardoor ook hogere toegangsprijzen. De toegangsprijzen zijn in Club Martina overigens heel acceptabel in vergelijking met de andere grote clubs op Ibiza. Zo kost een kaartje voor het bekendste feest 5ive (five) slechts € 25. Voor bier of frisdrank dient € 5 te worden betaald en voor iets sterkers € 10. Het publiek is met gemiddeld 19 jaar relatief jong, maar niet te vergelijken met het publiek dat voorheen Discotheek Garbi bezocht.

Locatie en bereikbaarheid Club Martina Ibiza

Club Martina is goed te bereiken. Indien u met de auto zuidwaarts de E-20 volgt dan dient u de afslag naar Playa d'en Bossa te nemen. Club Martina haar locatie is oostelijk op Ibiza ten zuiden van Ibiza stad. Club Martina bevindt zich op hetzelfde adres als het Hotel Garbi. Het adres van Club Martina is Calle de la Murtra 5 in Playa d’en Bossa.

Club Martina biedt nog een speciale mogelijkheid om te verblijven in hetzelfde gebouw als Club Martina recht in het hart van Playa d'en Bossa. Boek in het koele Garbi Ibiza Hotel & Spa en krijg gratis toegang tot Club Martina gedurende uw verblijf. Bovendien bevindt het strand van Playa d’en Bossa zich op nog geen 100 meter.