Club Boho, Ibiza

Club Boho is een splinternieuwe club op Ibiza. Club Boho dankt zijn naam aan het Ierse Bohemian. Club Boho is gevestigd in het voormalige Extasis. Discotheek Extasis had weinig uitstraling en kon de vergelijking met andere clubs op Ibiza niet aan. Het was eerder het zwarte schaap van de clubs dan een echte aanwinst op Ibiza. Het voormalige Extasis, waar nu Club Boho is gehuisvest, trok weinig bezoekers, kende geen noemenswaardige feesten en werd door veel clubbers voorbij gelopen. Club Extasis was duidelijk aan een metamorfose toe. Het Huidige Club Boho heeft dan ook heel wat investeringen gevergd, maar dat heeft dan ook geleid tot een club die snel groeit in populariteit. Twee bekende bareigenaren op Ibiza Jason Bull en Tony Truman sloten de handen ineen en brachten goede DJ’s, dansers en entertainers naar Club Boho. Club Boho heeft zelfs de licentie voor discotheken op Ibiza bemachtigd, een felbegeerde licentie die maar een select aantal clubs op Ibiza hebben verworven. Hierdoor mogen feesten in de club duren tot 6 uur ´s ochtends.

Sprankelende feesten in de nieuwe Club Boho, Ibiza

DJ’s en feesten in Club Boho Ibiza

In Club Boho wordt iedere avond een feest georganiseerd. Muziek van goede DJ’s hebben er voor gezorgd dat Club Boho goed wordt bezocht. Het eerste jaar van de opening zette Club Boho hoog in door promotors in te huren als Miss Moneypennys, Bitch & Filth, Atomik, Sw.ankys en Mr C's Superfreq. Ieder avond kent zijn eigen gasten en zijn eigen muziekstijlen. Op vrijwel iedere avond zijn house, elektro en techno de populairste genres en feesten. Enkel op zondag is er een duidelijke andere muziekstijl. Op zondag kan de bezoeker haar heupen bewegen op Hip Hop muziek, RnB, Soul en zogenaamde Old School muziek.

Bezoekers en publiek Club Boho Ibiza

Bezoekers van Club Boho zoeken een alternatieve club, waarbij de prijzen nog niet de pan uit rijzen en waar ze toch kunnen genieten van muziek van beroemde DJ´s en gezellige feesten. Club Boho is gelegen in het westen van Ibiza, bij San Antoni de Portmany, waardoor het publiek vooral uit Britten bestaat. Deze Britten staan met hun hebben en houden te dansen op de gelaagde rijen die Club Boho van binnen kenmerken. De indeling van de club doet denken aan een oude jazz club waar hoe verder men de club in gaat hoe lager zij komt te staan, als op een soort lange, aflopende trap. De bezoekers betalen voor de toegang van Club Boho tussen de € 15 en de € 25, afhankelijk van de populariteit van het feest dat gehouden wordt. Voor frisdrank en bier betaald men € 5.

Locatie en bereikbaarheid Club Boho Ibiza

De locatie van Club Boho is redelijk makkelijk te herkennen. Het herkenbare ei in de San Antoni baai herkend als herkenningspunt en vanaf hier is het slechts een paar minuutjes lopen. Met de auto kunt u over de c-731 vanaf Ibiza stad San Antoni bereiken. Parkeren bij de boulevard kan door de beperkte plekken moeilijk zijn.