Bora Bora Bar, Ibiza


De Bora Bora Bar is wereldberoemd op Ibiza én daarbuiten. De speciale feestsfeer die op Ibiza heerst wordt zeker vertegenwoordigd in Bora Bora. De Bora Bora Bar is in feite een kleine strandbar beroemd gemaakt doordat het overdag de mogelijkheid gaf tot feesten. Door de explosieve populariteit heeft de Bora Bora Bar zich van kleine strandbar, onder leiding van producent en Dj Gee Moore ontwikkeld tot een kleine club, waar het merendeel van de bezoekers zich vermaakt onder de verzengende hitte van de zomerzon van Ibiza. De Bora Bora Bar is de plaats voor wild dansende mensen geworden om te ontspannen en gek te doen voor, tijdens en na het massale clubbing. De Bora Bora Bar is de ideale uitvalsbasis om vanaf te vertrekken naar Discotheek Space, gelegen op slechts 100 meter afstand. Hier wordt dan door de echte feestvierders gretig gebruik van gemaakt. Een avond doorbrengen in Bora Bora kan ook. Het terras sluit rond middernacht, maar binnen gaat het feest verder tot 6 uur ’s ochtends.

Ontspannen sfeer in de Bora bora Bar, Ibiza

DJ’s en feesten in Bora Bora Bar Ibiza

Helaas heeft door geluidsoverlast de Bora Bora Bar in 2009 haar sluitingstijden moeten aanpassen. Om 04.30 uur eindigen de feesten in de Bora Bora Bar Ibiza. Voor DJ’s is het een eer om te draaien in de Bora Bora Bar op Ibiza, werelds bekendste strandbar. Bekende DJ’s als Gordon Edge en Oliver Lang voorzien bezoekers van de Bora Bora Bar van de meest heerlijke vibes. De muziekstijlen in de Bora Bora bar zijn heel wisselend, afhankelijk van de avond en de DJ. Zo zijn er feesten waar er veel top 40 muziek wordt gedraaid en zelfs Nederlandstalige muziek, maar vooral techno, house en trance zijn populaire muziekgenres in de Bora Bora Bar Ibiza.

Bezoekers en publiek Bora Bora Bar Ibiza

Door de kleine omvang van de Bora Bora Bar staat het publiek vaak dicht tegen elkaar waardoor het nog warmer aanvoelt dan het daadwerkelijk is! Zonder de bezoekers heeft de Bora Bora Bar nog steeds iets weg van een grote strandbar met vele tafels en goudgeel zand. Wanneer de bezoekers de Bora Bora Bar bevolken, met dansende mensen op de tafels, komt het echte strandfeest gevoel tot leven. Verwacht een publiek in de Bora Bora Bar die hecht aan uiterlijk vertoon. Mooie dames in bikini’s en gespierde mannen in badkleding zijn eerder regel dan uitzondering. Door de locatie in het oosten van Ibiza trekt Bora Bora een zowel nationaal als internationaal publiek. Drankjes zijn echter prijzig en vergelijkbaar met die van de grote, bekende clubs op Ibiza. Voor bier of fris dient € 8 te worden afgerekend.

Het publiek in Bora Bora Bar Ibiza in extase

Locatie en bereikbaarheid Bora Bora Bar Ibiza

De Bora Bora Bar heeft een prachtige locatie in het centrum van de badplaats Playa d'en Bossa, direct aan het strand. De Bora Bora Bar is onderdeel van de Jet-complex. Het is een unieke mogelijkheid om dicht bij de Bora Bora Bar op Ibiza te verblijven! Heerlijk om na een avond stappen vanuit het hotel je direct weer in het uitgaansleven van Ibiza te storten. Dit is het Ibiza feestgevoel! Met bus 14 vanuit Ibiza Stad bent u in 20 minuten bij de Bora Bora Bar. Als alternatief kan de Bora Bora Bar bereikt worden met de auto, hoewel het parkeren lastig kan zijn.